Najnovšie recenzie zo sekcie Malé parádnice
- dieťaťu urobila radosť
- pekná, milá, praktická
keď som bola dieťa po takej skrinke som túžila, výborný darček pre začínajúcu parádnicu
Treba ho prebrúsiť penovým šmirglom pred ďalšou aplikáciov farieb a moridiel .
- je na naťahovanie a krásne spieva
- veľkosť je tak akurát
Woody Sponky do vlasov Princezná 1ks
Pridané: 19. decembra 2017
(naposledy upravené 19. decembra 2017)
Zakúpený v Originálne hračky
Dcéra sa potešila :) Sú to len sponky, ale je spokojná
- Darček
Dostali sme ako darcek
- pekny stolcek, dostala ho k vianociam pred cca rokom...malej sa velmi pacil, najme palicka, ktora podla nej je dialkove ovladanie... pekne hra a aj obrazok je velmi pekny, zrkadielka pekne, da sa v nich pekne vidiet.. doplnky fajn..dieta sa s tym pekne vyhra.. teraz si tam pridala aj lekarske nacinie, tak ma z toho aj lekarsky stolik.. :))
- ked sa so stolcekom nehra, tak sa jej dvierka po chvili same automaticky zatvaraju a ako ma na stolceku poukladane veci, tak tie zavadzaju, bud spadnu na zem, alebo zavadzaju dvierkam v dovreti, celkovo je tam malo miesta kam tie veci dat, napr aj ten fenik by sa mohol dat zavesit zboku keby tam spravili nejaky hacik, ta doska je tvarovana no veci sa do nej nezmestia, lepsie by spravili, keby ju nechali rovnu, mohla by to napr vyuzit aj ku kresleniu, takto je to na nic..
- no a dalsie minus, ze dnes na tej stolicke sedela a ta plastova rura, co je v strede sa jej doslova zlomila, takze spadla na zem, je to nizke, nic sa jej nestalo, ale toto by sa hadam nemalo stat ved ma len 15kg nemala este ani tri roky ked ho dostala... a je to stolcek pre dieta od 3r..
pekny stolik, bol to darcek k vianociam, ja by som ho asi nekupila, povodne som chcela pre nu len fen... ten nam spadol a odletela odtial vrtulka, sikovny tato to opravil.. ci by som to odporucala neviem, tak dam ano, skoda ze nie je tretia moznost..
- tetovanie super,dlho vydrží a za tie peniaze narobí parády až až
produkt nebol dostupny v kamenných obchodoch
- vyhodu
Buki Profesionálne Make up štúdio
Pridané: 4. decembra 2017
(naposledy upravené 30. decembra 2017)
Zakúpený v hrackarik.sk
- Tiene sú prispôsobené pre deti, majú slabsiu konzistenciu, preto nevydržia na očiach dlho.
- Veľa produktov
- Za tú cenu, by mohol byť výrobok aj z lepšieho plastu. Pôsobí dosť lacno.
Dcéra má 8 rokov a je so štúdiom spokojná. Pre malé parádnice určite vhodné. Nájdu tam všetko potrebné.
hracka je pekna
- skoda ze hracie skrinky maju len jednu melodiu
- Uzasny tasticka so zakladnymi potrebami na hru s plastelinou. Chyba mi tam uz len klasicky otacavy valcek namiesto toho co tam je. A skoda, ze tam nie je aj jedna formicka taka silikonova (alebo ako to nazvat) a nejaky minilis ci vytlacatko take to ako striekacka. Ale aj tak hodnotim super :)
Ešte mi nedošli.
- lahko odstranitelne
náramok sa zlomil hneď na druhý deň, vypadol kameň z korunky. Jedna korunka je veľmi úzka, vysúva sa - nedrží, druhá dosť reže, i keď na prvý pohľad jéé...
Spokojnost na 100%.Krasny kufrik pre moju malu princeznu.
Je s nimi veľmi dobrá manipulácia
Zobrazujem 321 - 340 zo 415 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...21 Ďalšie »