Najnovšie recenzie zo sekcie Malé parádnice
Je to darček pod stromček, ale moja vnučka po niečom takomto veľmi túžila. Doteraz si vystrihovala papierové šatočky
- Krásne
Krásne korálky.
- Sú červené a nie ružové , ako sa udáva na stránke.
Páčili sa my tieto koralky, aj to že sú drevené, len s farbou som nebola spokojná.
- pekné farebné,vypracovanie
- dosť malé za tú cenu
páčil sa dcére,tak dúfam,že aj na živo sa bude páčiť
- Skvela hracka pre male paradnice :)
- nic
Skvela hracka pre male paradnice :)
super
- bezpečné korálky drevené zaoblené
- kvalitné
- veľkosť
- krásne farebné
- kreatívna hračka
- zdokonaľovanie zručnosti
- vhodné ako prvé korálky pre deiťa
- šikovné navliekacie paličky
- 2 ks navliekacích šnúrok s praktickými zaoblenými drevenými paličk
Dcérka má dva roky a hľadala som pre ňu vnímavé a kreatívne hračky, ktoré ju zabavia a hlavne, aby sa jej páčili a nebavili ju len prvých 5 minút. Pri týchto korálkach sa dcérka zahrá aj pol hodinu a niekoľkokrát za deň.. Spolu navliekame koralky na šnúrky pomocou veľmi praktických drevených paličiek (2ks šnúrok v balení), potom si náhrdelníky uviažeme okolo krku a tešíme sa z krásnych variácií aké sme vytvorili a vzápätí zase vyvliekame korálky a tvoríme ďalšie farebné variácie. Výhoda učenie/opakovanie farieb, počítanie korálok...
- Plastelína sa lepí menej ako normálna, je príjemná na dotyk a krajšie vonia.
- Lepí sa na ruky.
Deťom sa páčila celá sada, hrali sa s ňou dlho.
- Je vacsia ako som si myslela, milo ma to prekvapilo :-)
Som spokojná s nákupom, dodaním a hlavne s výrobkom samotným
- Výborný
Bol to darček pre moje vnučky, ktoré sa radi maľujú. Tovar bol úžasný, deti si ho ihneď obľúbili. Určite túto kozmetiku ešte kúpim.
Dcéra sa potešila. Ďakujem.
- Zamýšľaný produkt sa dá rýchlo vyhľadaťl v prehľadnom zozname
- Očakával som inú melódiu (podľa internetovej ponuky)
Reklamácia melódie bola dodávateľom bezodkladne a vyhovujúcim spôsobom vyriešená.
- hľadala som vhodný darček pre 11 r. chlapca
- stavebnica je perfektná na získanie zručnosti stavebíka
- rozvíja praktické myslenie dieťata
Je to výborná hračka pre vývoj dieťaťa
Spĺňa účel i kvalitu. Oceňujem nápad vyrobiť pre deti, tak reálnu hračku, ktorá ich nenápadne pripravuje na praktický život.
Je to nová výzva preskúšať zručnosti, trpezlivosť, prekonať prekážky a prísť na to ako stavať dom, aby nespadol a ešte vyzeral veľkolepo.
Ozaj výborná stavebnica odporúčam pre chlapcov, hlavne ak sa hrajú iba hry na tablete a PC, táto stavebnica ich vytiahne zo sveta virtuality a vtiahne do sveta reality.
- pekná, príjemné obrázky,
urobila vnučke ohromnú radosť, predbehla iné TOP vianočné darčeky, som spokojná
- deti sú spokojné
- .
- .
- spokojnost
detom sa páči
Pre male princezne sikovna skrinka
- Skvelá komunikácia, rýchle doručenie a hlavne 100% spokojnosť z meterkinej strany ! :)
- Nenašla som žiadne !
Odporúčam tento eshop a určite si z neho ešte veľa veci objednám
Zobrazujem 361 - 380 zo 415 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21 Ďalšie »