Najnovšie recenzie zo sekcie Malé parádnice
- pevne
- krásna
dostatočné otvory pre navliekací materiál
- otvor pre navliekanie bol dostatočný, pri menších prvkoch sa stalo, že nebolo možné prevliecť navliekacie lanko
tovar zodpoveda vyobrazeniu
spokojnost
- Nahrdelnik som nemohla zohnat a som rada,že sa mi to tu podarilo.Dakujem.
- podporuje fyzicku zdatnost u deti
Odporucam
- Aj po roku používania je stále veľmi pekná, nezošúchaná.
- Možnosť uzamykania.
- Príjemná melódia, motýlik sa krúti pri hraní melódie.
- Trošku menšia, záleží na množstve pokladov malej parádnicie, ktoré chce do nej skryť.
Je to milá hracia skrinka. Šperkovničku dostala ako darček dcérka, viac foto zvnútra skrinky aj recenziu a porovnanie s inou papierovou šperkovničkou pre deti som popísala v článku na mojom blogu: http://saty-pre-moletky.sk...
- Krasny stolik so stolickou, dcera sa z neho velmi tesi
- Ziadne
- Nefungovalo
- Vela veci obsahuje
- Navod je velmi zly, hlavne obrazky.
- super cena aj tovar...najlacnejsie...
- nič...
- šperkovnica pre malé parádnice, ktorú si samé vyzdobia. Rozvíja kreativitu. Slečna má radosť z tvorenia a využije svoj výtvor aj ďalej. Takže má dvojnásobnú radosť z darčeka.
Krasne male farebne penazenocky pre dievcatka,mojim dcerkam aj neterkam urobia urcite radost.
- viborny obchod
- nic
super obchod
- dobrá veľkosť skrinky
- obalj je z papieru, na obrázku vyzerá krajšie
Celkovo pekný darček, ale mohol by byť z kvalitnejšieho obalu
- Všetko čo malá kaderníčka potrebuje
Pretože pre dievčatá ktoré baví česanie a maľovanie je tento tovar pre nich ako stvorený.
Zobrazujem 341 - 360 zo 415 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...21 Ďalšie »