Najnovšie recenzie zo sekcie Malé parádnice
Jemné a príjemné farby, hlavne veľa priehradiek a tancujúca baletka!
- dcerka si zelala hraciu skrinku s baletkou, cenovo vyhodna, este sme ju nepouzivali, nakolko je to darcek pod stromcek
- zatial ziadne, uvidime ako dlho vydrzi ked sa bude pouzivat
dobra cena, neviem posudit zatial ci aj kvalita, nakolko sme hraciu skrinku este nepouzivali, je to darcek pod stromcek
nevyskusane ma to byt dar
Vlasová pečiatky Hot Stamps 2 ks
Pridané: 15. novembra 2015
(naposledy upravené 15. novembra 2015)
Zakúpený v Xdarceky.sk
- Pekne to vyzerá a ľahko sa nanáša.
- Vlasy musia byť rovné a nie vlnité, stráca sa vzor.
Super, pekné veselé a ľahko sa zmýva.
- presne ako na obrazku, dokonca na živo krajsi
- žiadne
SPOKOJNOSŤ
KVALITA
ODPORÚČANIE
- Zabavna hra s kuzlami pre deti
- Nic
Odporucam vsetkym malym kuzelnikom
- milé
pekné
je to pekný darček
Goki Hracia Skrinka Víla
Pridané: 27. augusta 2015
(naposledy upravené 27. augusta 2015)
Zakúpený v Perinbaba.sk
- mne sa páči a malej reakciu uvidím na vianoce. :-)
- super pre detičky vo veku od 6 rôčkov - teda pre našu dcérku určite sa strašne potešila
- žiadne proti nemám
odporúčam
- vyborne natacky
odporucam..
- pekne, dava dietatu moznost rozvijat sikovnost a trpezlivost
- siroka skala trikov/"kuziel"
- hracka ma spolocensky rozmer - umoznuje dietatu rozvijat interakcie s inymi rovesnikmi alebo aj dospelymi
- za uplne zlyhanie povazujem ten klobuk z umelej hmoty, to uz nevladali spravit normalny latkovy klobuk? hanba!
vazeny obchod - neobtazujte ludi povinnostou vyplnat taketo policka, kto ma co povedat iste povie, ja uz som povedal vyssie
- Velke goralky
- Pekne farby a zvieratka
- Zasekava sa snurka ked ju chcete cez goralu prevliect
- Zo zaciatku z vnutra goralok vychadzaju piliny, kym tam su a pouzivanim nevypadaju.
Dobra hracka na cvicenie motoriky a trpezlivosti. Hodi sa pre dieta, ktore sa vie hrat samo. Zabavi ho to na dlhsiu dobu a potri tom sa s nim mozete ucit aj zakladne farby a zvieratka
dcera sa nevie dohrat
- super
malinka je štastna je kvalitna a cenovo dostupná pre každeho sperkovnicka pre male princezny :)
Perfektní nehty
Pridané: 30. januára 2015
(naposledy upravené 30. januára 2015)
Zakúpený v ihrackarstvi.cz
Dobre
- darček chlapca veľmi nadchol, vzhľadom k tomu, že má 7 rokov a nerád číta, som úmyselne objednala súpravu iba s textom (na internete bola aj ponuka s DVD) a chlapec sa šťastný celý večer od nej nepohol a čítal :-)
- dlhá dodacia lehota
- deti mali z toho radosť
- je to pekné na nechtoch
- málo nálepiek
- nedržia na menších palčekoch (mojej 5 ročnej sa to odlepovalo)
Deti mali z toho veľkú radosť. Je to pekné na prstoch, najkrajšie bolo že tie nálepky svietili aj v tme, tie druhé sme zatiaľ nevyskúšali. Najviac sa mne ako rodičovi páčilo, že sú neškodné a horké pri okusovaní, že sa dajú zmyť vodou. Nevýhodou je že je tých nálepiek podľa mňa málo a menšej dcére (5 ročnej) nedržalo na nechtoch a odletovali.
Ale inak som spokojná a odporučila by som ho aj iným.
ok
Pre dievča veľmi vhodná kreativna sada.
Zobrazujem 381 - 400 zo 415 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 19 [ 20 ] 21 Ďalšie »